Qui som?

L’entitat responsable del projecte LLIÇONS DE PEDAGOGIA és la Societat d’Història de l’Educació dels Països de Llengua Catalana (filial de l’Institut d’Estudis Catalans), amb la col·laboració directa d’Eumo editorial.

La coordinació i direcció és a càrrec dels professors i membres de la Societat d’Història de l’Educació: Joan Soler, Alba Parareda i Majda Zerri (Universitat de Vic – UCC), Xavier Laudo (Universitat de València) i Andrés Payà (Universitat de València).

El projecte està assessorat per Montse Ayats (directora d’Eumo editorial) i compta amb els serveis professionals de Gustavo Miró (disseny gràfic), Tuàtara Aplicacions TIC, SL i Eumo editorial (maquetació i correcció de textos).

LLIÇONS DE PEDAGOGIA és un projecte obert a la col·laboració dels investigadors i persones interessades en la història de l’educació que podran fer les seves aportacions a través d’allò que els encarregui l’equip de coordinació i direcció o mitjançant els suggeriments i propostes que ens facin arribar a través del formulari de contacte.